ROMÂNIA
Ministerul Administraţiei şi Internelor
Instituţia Prefectului Judeţul Mehedinţi

SEMN DE PREŢUIRE A PERSOANELOR VÂRSTNICE
20.12.2017

Prefectul judeţului, domnul Nicolae DRĂGHIEA, împreună  cu domnul Aladin GEORGESCU – preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, au avut o întâlnire cu reprezentanţii asociaţiilor persoanelor vârstnice din judeţul nostru.
Cei prezenţi au fost colindaţi de către grupuri de colindători de la Şcoala de Perfecţionare a Poliţiei de Frontieră, Şcoala Generală nr. 14 şi Şcoala Generală „Alice Voinescu” din Dr.Tr. Severin.

Colindătorii au avut parte de o lecţie de educaţie ecologică, prefectul invitându-i pe copii, ca după sărbători să vină să replanteze bradul de Crăciun în parcul din faţa instituţiei prefectului.

După plecarea colindătorilor, prefectul judeţului le-a mulţumit persoanelor de vârsta a treia pentru activităţile derulate şi colaborarea avută în anul 2017, i-a asigurat că şi în anul 2018 va fi prezent la toate acţiunile organizate şi că îi va sprijini în aceste acţiuni.
La final, prefectul Nicolae DRĂGHIEA şi preşedintele Aladin GEORGESCU le-au oferit, din partea celor două instituţii, calendare şi agende.

 

 


Adresa: GUVERNUL ROMÂNIEI, INSTITUTIA PREFECTULUI - JUDETUL MEHEDINTI, STR. TRAIAN NR.89
Telefon: 0252/311647; 0252/311216(7)
Fax: 0252/311469