ROMÂNIA
Ministerul Administraţiei şi Internelor
Instituţia Prefectului Judeţul Mehedinţi

DRUMURILE MEHEDINȚENE ÎN PRAG DE AN NOU
28.12.2017

Prefectul Nicolae DRĂGHIEA a convocat azi principalii factori de răspundere de deszăpezirea drumurilor naționale și județene, voind să se asigure că în zilele de trecere în noul an utilajele și personalul aferent sunt pregătite să intervină în caz de formare a poleiului ori cădere a zăpezii.
Totodată, s-a asigurat că unitățile M.A.I., în special poliția și pompierii au tot ce le trebuie pentru a interveni în caz de nevoie și în special a solicitat din nou  ca atenția să fie concentrată pe persoanele cu afecțiuni medicale ce necesită tratamente în această perioadă.
Din informările prezentate de polițiști, pompieri și drumari, a rezultat că personalul va fi la post pentru ca mehedințenii și cei care petrec Revelionul în județul nostru să se poată deplasa fără probleme.
Domnul Nicolae DRĂGHIEA le-a mai cerut polițiștilor să fie pregătiți pentru dirijarea circulației pe variante ocolitoare, în cazul blocării unor tronsoane de drum, iar pentru o bună comunicare între cei responsabili a dat ordin să fie creat un grup de comunicare pe o aplicație instalată pe telefon.Adresa: GUVERNUL ROMÂNIEI, INSTITUTIA PREFECTULUI - JUDETUL MEHEDINTI, STR. TRAIAN NR.89
Telefon: 0252/311647; 0252/311216(7)
Fax: 0252/311469